06-16057849 van 9.00 tot 17.30 uur

06-1605 7849 van 9.00 t/m 17.30 uur

Printen Oosterhout

Bestel bij ons al je drukwerk zoals flyers, vouchers, folders, posters, wenskaarten, visitekaartjes EN je mooiste foto's. Wij printen digitaal (geen offset) en wij staan voor kwaliteit. Wij bieden diverse soorten papier aan en zorgen ervoor dat jouw drukwerk in superkwaliteit geprint wordt evenals je foto's.

Wij hebben professionele apparatuur om mee te werken en dat zie je terug in de prints. Voor wat betreft foto's kun je gebruik maken van onze snelservice (klaar terwijl je wacht) of je kunt de bestand uploaden via de website en ze na een uurtje ophalen. Je kan de foto's ook naar ons app-en dus heb jij ze op je telefoon staan app ze dan heel makkelijk door naar 06-1605 7849 en wij gaan aan de slag!

Naast een foto snelservice bieden we ook een meerdagenservice aan. Upload je foto's en na 3 werkdagen gaan wij ze verzenden, ze zijn dan afgedrukt met liefde want dat verdienen jouw mooiste herinneringen!

Heb je een kopie nodig? Ook daarvoor kun je bij ons terecht en even binnen lopen. Wij maken die kopie graag voor je. Heb je er meerdere nodig dan kun je wederom je bestand uploaden via de website. Je kan bij ons in Oosterhout je bestelling ook afhalen als het voor je klaar ligt. Betalen kan dan uitsluitend met Pin. 

Wil je documenten digitaliseren dan kun je het bestand uploaden en zorgen wij ervoor dat het netjes ingescand wordt en in jouw digitale mailbox geleverd wordt. Zo zie je, Printservice Oosterhout is DE all-in partner voor al jouw prints/drukwerk. 

Heb je flyers, kadobonnen, vouchers of iets anders nodig maar heb je geen ontwerp. Dan verwijzen wij je graag naar BdL Design. BdL Design is ook op ons adres gevestigd en is webdesigner en grafisch ontwerper en maakt graag een mooi ontwerp voor jou wat je dan bij ons weer kunt laten printen. 

Naar de printservice BdL Design

Dit delen:

Vind ik leuk:

Like Laden...
RSS
Follow by Email
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram

Gelukt! Oops!

close

Select options

close
%d bloggers liken dit:
Het minimale bestelbedrag bedraagt 5,00.
×